Get to know the I Love Health girls // Daisy!

Berichten

Nieuws / Berichten 120 Views

Nou, ik trap ‘m af hoor, een korte serie over de ILH redactie: Get To Know the I Love Health girls! Aan de hand van leuke en gekke vragen moeten we antwoorden geven en ons favo antwoord kiezen. Met een uitleg… Jullie weten door de jaren heen natuurlijk al veel van me, maar misschien toch nog niet alles… Komt ‘ie!

Instagram of WhatsApp?

Oei! Moeilijk. Maar dan ga ik toch voor Instagram. Ben wel echt fan van Stories. Kijkt zo lekker weg. Al zit ik er wel echt te veel op… ik zou het graag iets gecontroleerder gebruiken. Iemand tips? Op WhatsApp wil iedereen zo veel van je. Maar ja, het is ook wel lekker makkelijk en snel.

Zoet of hartig?

amalfi coast italie, daisy, fruit
Fruit is ook favoriet!

Hartig! hoewel ik wel van pure chocolade houd, ben ik geen snoepkont. Gewoon snoep doet me niets. Er zou een pot op mijn bureau kunnen staan, zonder dat ik er in graai. Van chips, toastjes, olijven, kaasjes en dat soort lekker dingen, kan ik dan weer niet afblijven als het voor me staat.

Pizza of frietjes?

Friet for evahhhhh! Absoluut mijn lievelings guilty pleasure. Ik fiets er gerust voor om. Want slappe friet ‘mot ik nie’. Liefst een kaassouffleetje erbij. En natuurlijk pindakaas en mayo. Love it.

Netflixen of een boek lezen?

Netflix. Hoe graag ik ook boek zou willen antwoorden. Ik lees echt te weinig. Al zit ik nu dan wel met mijn neus in de preggo boeken. Maar ik zou graag meer boeken willen lezen die bijdragen aan mijn eigen ontwikkeling. En op vakantie natuurlijk lekkere weglezers voor op het strand. Maar doe het te weinig. Netflix staat dus wel vaak aan, zeker nu ik ’s avonds iets meer vrije avondjes in plan i.v.m. mijn zwangerschap.

Ontbijt of diner?

Ontbijt! Ben dol op mijn ontbijtjes. Zonder al te veel tijd in de keuken door te brengen, tover je toch zo een lekker, snel en voedzaam ontbijt op tafel. Mijn vriend en ik proberen altijd samen te ontbijten. Terwijl de een doucht, maakt de ander het ontbijt. En dat proberen we netjes af te wisselen. Zeker nu met het zonnetje vind ik het heerlijk om dan buiten in de zon ons ontbijt te eten.

Surfen of snowboarden?

Die is gemeen!! Even denken… ik ben absoluut beter in snowboarden. En een dag met een halve meter verse poedersneeuw, strak blauwe lucht en dan offpiste is als een soort never ending orgasme. Maar surfen is ook zo leuk. Ik ben er nog niet mega goed in, het is immers ook een intens moeilijke sport waar je heel veel uren in moet stoppen en veel doorzettingsvermogen voor moet hebben. En waar je met snowboarden in principe 8u per dag ‘over de sneeuw glijdt’, heb ik met surfen minder waar voor mijn geld. En ritje op een golf duurt met een beetje mazzel 10 seconde, maar kan ook binnen een nano seconde veranderen in een mega whipeout met bijnadoodervaring… (in mijn geval dan). Maar de lifestyle rondom surfen vind ik wel veel leuker dan die van snowboarden: zon, zee, strand of te wel: Bali!

DAISY SURFEN
Foto: Jordan Godley

daisy, markt, sicilie, italie

Healthy of guilty?

Healthy natuurlijk. Maar zeker niet hardcore healthy. Gewoon gezond past meer bij mij. En dan natuurlijk die 80-20 regel waar ik je al jaren met spam. Maar echt, zo is een gezonde lifestyle super easy, lekker en leuk.

Ochtend of avond?

Sowieso de ochtend. Ik word redelijk vroeg wakker, ook in het weekend. Uitslapen tot 09u heb ik de afgelopen jaren hooguit 3 keer gedaan. ik kan het gewoon niet. Ook niet als ik laat naar bed ga. Maar in de ochtenden ben ik het meest productief. Ik werk echt nooit na 19u ’s avonds. Dan is het tijd voor ontspannen vind ik. En sporten ook het liefst voor 10u in de ochtend. Als het middag of avond is, heb ik daar geen zin meer in of de energie voor.

Personal chef of personal trainer?

Personal trainer! Koken kan ik zelf prima. Met trainen mag er af en toe wel even de zweep over

Grijp een fantastische korting met deze aanbieding en bespaar flink wat sportkleding door op de onderstaande link te klikken!

Comments