JBL endurance sprint 

Berichten

Sport / Berichten 123 Views

JBL ontwikkelde na onderzoek over muziekgedrag onder sporters een aantal oortjes/koptelefoons die daar perfect aan kunnen bijdragen. Uiteraard past dat niet in 1 type, maar zijn er 4 verschillende die inspelen op onze behoeftes voor rennen, HITT workouts of bijvoorbeeld zwemmen. Ieder met eigen toepassingen om het optimale uit je training te kunnen halen.

De endurance SPRINT is voorzien van het JBL signature sound systeem en heeft een twistlock waarmee ze goed in je oren blijven zitten. De batterijduur is 8 uur en het fijne is dat er een speed charge functie is waarmee je de oortjes binnen 10 minuten tot een uur batterijvermogen kunt opladen. De oortjes hebben geen muziek geheugen, maar zijn wel makkelijk te koppelen aan bijvoorbeeld je telefoon met bluetooth. De oortjes zijn waterproof wat in Nederland zeker niet overbodig is. Natuurlijk wilde wij de Endurance sprint voor jullie testen, daarom heb ik de afgelopen weken met de headset gelopen om mijn ervaringen met jullie te delen.

Mijn persoonlijke voorkeur 

Zelf luister ik graag muziek als ik een lekker afleidend rondje wil lopen of ik luister naar een podcast waarbij ik me verdiep in onderwerpen om daar meer over te leren. Wat mij betreft een perfecte combinatie van tijd indelen, al is het soms lastig dit met het verkeer in Amsterdam te combineren maar we blijven Urban Runners natuurlijk

Comments