Rivaliteit drijft je tot het uiterste #DearRival

Berichten

Sport / Berichten 62 Views

Wat ons betreft is er niks mis met een beetje onderlinge strijd en rivaliteit. Het geeft mij vaak een extra boost tijdens een training of hardloopwedstrijd. Het kan natuurlijk gewoon je trainingsmaatje zijn, waarmee je de strijd aangaat.

Björn Borg vroeg ons, om het tegen ons rivaal op te nemen. Want ook je vrienden kunnen je tot nieuwe grenzen bewegen. Een sportieve rivaal zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en jezelf tot het uiterste pusht.

Wij van Urban Runners kozen Marc Udo uit als rivaal voor de campagne Dear Rival van Björn Borg. Marc Udo is personal trainer en lid van het Patta Running Team. Daarnaast is het ook een goede bekende van onze crew, sporten we regelmatig samen en is hij dus de perfecte kandidaat om deze uitdaging mee aan te gaan. Hij motiveert, net als wij, mensen om meer uit zichzelf te halen en zo sportieve doelstellingen te behalen.

Met trots presenteren wij Rik en Marc in deze korte introductie video waarin ze elkaar uitdagen.

Wij hebben jullie hulp nodig! Zoals jullie zagen in de video, hebben Rik en Marc een leuke challenge voor elkaar bedacht. Maar we zoeken nog een derde challenge zodat beide mannen echt uit hun comfortzone moeten stappen in de uiteindelijke strijd. Deze wordt dan ook op video gezet en uiteraard ook met jullie gedeeld.

&

We horen dan ook graag jullie ideeën voor een derde en misschien wel beslissende challenge. Laat een reactie achter met daarin de uitleg welke challenge jij zou willen zien. De meest creatieve en uitdagende challenge nemen wij die mee in de uiteindelijke video!

Het bericht Rivaliteit drijft je tot het uiterste #DearRival verscheen eerst op Urban Runners.

Comments