Run2Day Amsterdam heropent als Flagship Store

Berichten

Sport / Berichten 77 Views

Run2Day is een gevestigde naam in de Nederlandse hardloopwereld en een plek waar ik graag kom voor goed advies over nieuwe hardloopschoenen. De Run2Day winkel aan de Overtoom 345 in Amsterdam is ingrijpend verbouwd en omgetoverd tot een Flagship Store. Nadat Run2Day Rotterdam een totale ‘make-over’ onderging was het nu de beurt aan Run2Day Amsterdam.

Run2Day heeft drie kernwaarden; inspireren, motiveren en adviseren. ‘De winkel aan de Overtoom is een voorbeeld van deze filosofie’, vertelt Ewout Braggaar, eigenaar Run2Day.

‘Het Vondelpark, hardloop-Mekka van Amsterdam, komt letterlijk naar binnen. Deze geweldige hardloopspot ligt direct achter de winkel en is dé inspiratiebron geweest voor de keuze van natuurlijke elementen zoals de vloer en met een prachtige boom hebben we het park naar binnen gehaald’, aldus Braggaar.

Om consumenten te inspireren en motiveren is de Flagship Store voorzien van een Runhouse in de kelder van waaruit veel evenementen en clinics georganiseerd zullen worden. Ben jij al in de nieuwe winkel geweest? het is zeker de moeite waard en je hebt spontaan zin om een rondje te gaan lopen in het Vondelpark.

Hier enkele beelden alvast:

&

Het bericht Run2Day Amsterdam heropent als Flagship Store verscheen eerst op Urban Runners.

Comments